Steigenberger Resort Alaya

Marsa Alam, Egipat

Opis destinacije

Marsa Alam je nesumnjivo jedno od najmađih letovališta u Egiptu. Smešteno na zapadoj obali Crvenog mora i 220km od Hurgade, nekada skriveni biser, ovo mesto je pre desetak godina postalo atraktivno i dostupno svima. Pored prelepih peščanih plaža, među kojima je najpoznatija Abu Dabbab, Marsa Alam je poznata i po smaragdno-tirkiznom moru. Gosti ovde mogu da uživaju u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova koji su smešteni u koralnim grebenima, kao i u plivanju sa kornjačama i posmatranju, raznih riba, oktopoda i morskih krava. Ovaj raj za ronioce sa prelepim luksuznim resortima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi na oko 5km od aerodroma Marsa Alam i oko 207km od aerodroma u Hurgadi.

Opšti podaci
Steigenberger Resort Alaya se nalazi na jednoj od najlepših obala Crvenog mora, u srcu Madinat Coraya. Smešten na samoj obali ovo luksuzno odmaralište oduševljava svoje posetioce modernim stilom, a idealan je izbor za one koji vole luksuz i kvalitetnu uslugu. Hotel poseduje 290 luksuzno opremljenih smeštajnih jedinica koje imaju pogled na baštu, bazen ili more. 

Hotel je samo za odrasle (16+). 

Plaža
Hotel ima privatnu peščanu plažu sa besplatnom upotrebom ležaljki, peškira i suncobrana. Veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom. 

Smeštaj
Od ukupno 290 smeštajnih jedinica 130 su superior sobe, 44 superior Swim-Up sobe, 80 deluxe sobe, 22 deluxe Swim-Up sobe, 10 premium deluxe Swim-Up sobe i 4 royal apartmana za privatnim bazenima.

Sve sobe imaju: terasu/balkon, klimu, detektore za dim, minibar, set za čaj i kafu, fen za kosu, TV, sef, kupatilo sa tušem, korpu sa voćem po dolasku.

Plaća se: room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All inclusive. U glavnom restoranu Sultana se služe doručak, ručak i večera na bazi švedskog stola. Osim glavnog restorana hotel sadrži i nekoliko a la carte rastorana, Basilico – italijanski restoran, Rocca – restoran azijske kuhinje, Zaytoun Middle Eastern Restaurant & Shisha Lounge Bar – restoran sa tradicionalnim orijentalnim jelima sa Shisha barom, Mashawi Seafood & Beach Snack Restaurant – restoran sa morskim plodovima na plaži. Gostima su na raspolaganju i dva bara, Amara Lobby Bar & Terrace, i Negma Pool Bar – bar pored bazena.

Plaća se: sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Servis za pranje i peglanje veša, besplatan Wi-Fi, doktor na poziv, bankomat, iznajmljivanje automobila,parking.

Sport i zabava
Od sportskih i zabavnih sadržaja hotel nudi 5 bazena koji se tokom zime greju, dnevne i večernje animacije, terene za tenis, terene za skvoš, jogu, aerobik, stoni tenis, odbojku na plaži, boćanje, pikado, centar za ronjenje, snorkling.

Plaća se: tereni za tenis, tereni za skvoš, ronilački centar (ronjenje, snorkling).

Spa & wellness
U okviru spa centra gosti mogu koristiti teretanu, tursko kupatilo, saunu, parno kupatilo i jacuzzi, kao i salon lepote.

Plaća se: masaže, tursko kupatilo, salon lepote.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.