Malta

Nova godina, Malta

već od 545€

Opis destinacije

Maltu čini pet ostrva od kojih je najveće istoimeno ostrvo – Malta, zatim Gozo, Comino (sa svega 4 stalno naseljena stanovnika), Cominoto i Filfla. Glavni grad Malte je Valeta - utvrđenje, tvrđava prepuna spomenika krstaške istorije, palata i crkava, koje je u XVI veku osnovao, Žan De La Vale. Glavna letovališta su: Sliema, St. Džulijans, Kavra, Buđiba i Meliha. Iskoristite mogućnost da upoznate ovu neobičnu zemlju i njenu bogatu kulturno umetničku baštinu, da se upoznate sa njenom bogatom istorijom kao i da uživate u ukusnoj, tipično mediteranskoj kuhinji.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
– DOČEK NOVE 2024.GODINE –
MALTA

29.12.2023. – 01.01.2024.HOTEL 3*545€

U cenu je uračunato
- avionski prevoz na relaciji Beograd – Malta – Beograd kompanijom Air Serbia
- aerodromske takse i obavezno osiguranje u avio saobraćaju ( 56 evra, podložne su promeni)
- smeštaj na Malti (3 noćenja sa doručkom – kontinentalni švedski sto) u hotelu sa 3* u 1/2 i 1/2+1 sobama
- autobuski transfer aerodrom – hotel – aerodrom
- troškove organizacije aranžmana
- usluge lokalnog vodiča

U cenu nije uračunato
- međunarodno zdravstveno osiguranje za ceo period boravka (izdaje se u agenciji, osigurana suma je 30.000 €) – 5 € (osobe od 19 – 74,99 god.), 3 € (deca od 0 meseci – 18,99 god.), 10 € (osobe od 75 – 80 god.)
- ulaznice i fakultativne izlete
- obaveznu gradsku komunalnu taksu na Malti za boravak u hotelima sa 3* – 0.5 € po noćenju / po osobi

Neobavezne doplate
- Osiguranje 75 - 80 godina: 10 EUR
- Osiguranje 19 - 74,99 godina: 5 EUR
- Osiguranje 0 - 18,99 godina: 3 EUR

DOPLATA ZA 1/1 SOBU: 80 €

POPUSTI:
- deca od 0 – 2 godine plaćaju 35€ u pratnji dve punoplatežne osobe (nemaju sedište u avionu, nemaju ležaj u hotelu)
- deca od 2 – 12 godina popust 10% u pratnji dve punoplatežne osobe (imaju sedište u avionu, imaju pomoćni ležaj u hotelu, na upit)
- treća odrasla osoba u 1/2+1 sobi popust 5%

CENE FAKULTATIVNIH IZLETA PO OSOBI (podložne su promenama, minimum za realizaciju izleta je 10 putnika, deca od 2-12 godina ostvaruju popust, deca od 0-2 godine besplatno):
- Mdina, Valeta, vrtovi Baraka – 40 € (ulaz u katedralu Sv. Jovana se naplaćuje dodatno - 15e po osobi)
- Jug Malte - 40 €

NAPOMENE U VEZI FAKULTATIVNIH IZLETA:
Fakultativni izleti nisu obavezni deo programa i zavise od broja prijavljenih putnika. Cena se uglavnom sastoji od troškova rezervacije, prevoza, vodiča, ulaznica, organizacije... Termini fakultativnih izleta su promenljivi i zavise od slobodnih termina po lokalitetima, broja prijavljenih putnika i objektivnih okolnosti. Fakultativni izleti su organizovani od strane lokalne agencije, ino-partnera Organizatora putovanja. Svu odgovornost prilikom izvođenja fakultativnih izleta snosi ino-partner.
HOTEL KENNEDY NOVA 4*  https://kennedynova.com/
Hotel se nalazi na obali mora u centru malteškog letovališta Sliema. Na vrhu hotela se nalazi terasa sa predivnim pogledom na more. Sve sobe imaju kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj i sef uz doplatu. U sastavu hotela je restoran, snack bar, bar na krovu pored bazena.

HOTEL PLAZA & PLAZA REGENCY 3*   https://www.plazahotelsmalta.com
Kompleks se nalazi na promenadi na pola puta između centra Slieme i St.Julians-a, okružen brojnim sadržajima. Od aerodroma hotel je udaljen 10 km. Dve hotelske zgrade povezane su mostom na 6. i 7. spratu. Svih 160 soba ima kupatilo (tuš/wc), fen, SAT TV, telefon, klima uređaj i sef. U sastavu hotela je restoran, snack bar, bar na krovu pored bazena i internet cafe. Gostima je na raspolaganju spoljašnji bazen na krovu hotela i unutrašnji bazen.
1.dan BEOGRAD – MALTA
Sastanak grupe na aerodromu “Nikola Tesla” u 09.30h. Let za Maltu kompanijom Air Serbia JU 892 u 11.55h. Sletanje je planirano u 13.50h. Po sletanju na aerodrom odlazak u hotel. Slobodno vreme. Noćenje.

2.dan MDINA – VALETA – VRTOVI BARAKA
Doručak. Slobodno vreme ili odlazak na fakultativni izlet koji obuhvata posetu Valete, Mdine i Baraka vrtova. Pešačko razgledanje istorijskog centa glavnog grada, šetnja pored katedrala Jovana Krstitelja i kapela sa slikama Karavađa (njegovo najveće platno “Odsecanje glave Sv.Jovana Krstitelja”), palate Velikog Majstora malteškog reda (sagrađena 1571. god) i obilazak vrtova Baraka sa pogledom na luku Valeta i “Tri Grada” gde su boravili Malteški vitezovi pre zidanja nove prestonice. Vožnja do Mdine, prve prestonice Malte i šetnja kroz Grad Tišine. Slobodno vreme. Povratak u grad. Noćenje.

3.dan TRI GRADA – PLAVA PEĆINA - MARSAXLOK
Doručak. Slobodno vreme ili odlazak na fakultativni izlet na jug Malte koji započinje razgledanjem Tri grada: Vitoriosa (Birgu), Cospicua i Senglea (gde su Malteški vitezovi boravili pre zidanja nove prestonice) i šetnjom pored crkve Sv.Laurens, Palate inkvizicije i Pomorskog muzeja sve do šetališta uz more. Nastavlja se posetom ribarskom selu, Marsaxlok, poznatom po tipičnim, šarenim čamcima i ribljoj pijaci. Plava pećina predstavlja skup morkih pecina duž jugoistone obale Malte i popularna je turistička atrakcija. Slobodno vreme. Povratak u grad. Noćenje.

4. dan MALTA – BEOGRAD
Doručak. Odjava iz hotela. Slobodno vreme do transfera na aerodrom. Let za Beograd (JU 893) u 15.45h. Sletanje u Beograd u 17.40h. (Kraj usluga)
- 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% najkasnije 10 dana pre putovanja
- 30% prilikom rezervacije, a ostatak od 70% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana BEZ KAMATE najkasnije do: 
Za polaske od 01.10. do 31.12.2023……………........………..15.04.2024.
- platne kartice (Visa, Dina, Master, Maestro, American Express)

VT

Organizator putovanja je turistička agencija Viva Travel, broj licence OTP 474/2020 kategorija licence A25. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Viva Travel. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.