The Three Corners Ocean View

El Gouna, Egipat

Opis destinacije

El Gouna je luksuzno letovalište nastalo kao proizvod ljudske mašte pre oko dve decenije. Nosi nadimak „Venecija Crvenog mora“ zbog lepo uređenih morskih kanala koji presecaju gradić. Osim velikih, luksuznih kompleksa poznatih hotelskih lanaca, tu je i veliki broj manjih hotela i vila, zatim brižno uređen centar za šetnju i kupovinu, kao i marina sa usidrenim luksuznim jahtama meštana i turista. El Gouna je sa svojim šarenilom i rajskim ambijentom pravi izbor za beg iz jednolične svakodnevnice.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u El Gouni, oko 3km od centra i oko 30km od aerodroma u Hurgadi.

Opšti podaci
Hotel je izgrađen 2003. godine, sastoji se od dva bloka od tri i četiri sprata i u ponudi ima 162 smeštajne jedinice. Gostima su na raspolaganju glavni restoran, četiri bara kao i dva bazena. 

Hotel je samo za odrasle (16+).

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu a gosti mogu da koriste i plažu Zeytouna do koje redovno vozi shuttle bus. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna. 

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 162 smeštajne jedinice i sve imaju klima uređaj, SAT LCD TV, sef, fen za kosu, balkon/terasu/francuski balkon/prozor.

Superior sobe su renovirane, veličline su oko 32m².
Premium sobe su veličine 22-28m².

Plaća se: mini bar, room service, telefon. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima glavni restoran i nekoliko barova – Pool Bar, Zeytouna Beach Bar, Lobby Bar i Peanuts Bar. 

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi i sve ostalo van koncepta. 

Hotel zadržava pravo izmene detalja usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji
Prodavnice, usluga pranja i peglanja veša.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima bazen na otvorenom sa pogledom na more, animaciju, bilijar, teretanu. 

Plaća se: sportovi na vodi. 

Spa & wellness
Gosti mogu uz doplatu da koriste usluge masaže. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.