Zya Regina Resort & Aqua Park

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na više od 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u Sakali, oko 9km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 1994. godine, a poslednji put je renoviran 2017. godine. čine ga dvospratne glavne i aneks zgrade. U svojoj ponudi ima nekoliko bazena, restorana i barova, a pored raznovrsnog sadržaja može se pohvaliti i dobrom lokacijom. 

Za decu tu su dečiji bazen, akva park, igralište (za decu 4-12 godina).

Plaža
Hotel ima svoju plažu, upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom. 

Smeštaj
Hotel ima 417 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT TV, mini bar, sef, fen za kosu, ketler. Standardne sobe su veličine oko 33m², mogu imati pogled na baštu.
Bungalovi su veličine oko 36m² i imaju terasu.
Superior rooms su veličine oko 40m², imaju bočni pogled na more.
Deluxe sobe su veličine oko 37m², nalaze se u zgradi Regal, mogu imati pogled na bazen, aqua park ili more. 

Plaća se: room service, Wi-Fi internet, telefon. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine, pica, sendviči, burgeri, sladoled, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Gostima su na raspolaganju restorani – El Zahra (glavni restoran), Il Foro Restaurant (besplatno jednom u toku boravka), BBQ Restaurant, Pool Restaurant i Burger Hub. Hotel u svojoj ponudi ima i nekoliko barova – Pool & Beach Bar, Shark Stop & Vienna Coffee Shop, Oriental Corner i Fresh Juice Corner.

Plaća se: Fresh Juice Corner, Oriental Corner, a la carte restorani, Vienna Caffe, sladoledi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji
Usluga pranja i peglanja veša, prodavnice.

Sport i zabava
Hotel ima 2 bazena i bazen sa akva parkom za decu i odrasle, dnevnu i večernju animaciju, yoga, odbojka na plaži, teretana.

Plaća se: tenis, bilijar, stoni tenis, sportovi na vodi. 

Spa & wellness
Masaže, parno kupatilo, Tursko kupatilo, salon lepote. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.