Brayka Bay Resort

Marsa Alam, Egipat

Opis destinacije

Marsa Alam je nesumnjivo jedno od najmađih letovališta u Egiptu. Smešteno na zapadoj obali Crvenog mora i 220km od Hurgade, nekada skriveni biser, ovo mesto je pre desetak godina postalo atraktivno i dostupno svima. Pored prelepih peščanih plaža, među kojima je najpoznatija Abu Dabbab, Marsa Alam je poznata i po smaragdno-tirkiznom moru. Gosti ovde mogu da uživaju u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova koji su smešteni u koralnim grebenima, kao i u plivanju sa kornjačama i posmatranju, raznih riba, oktopoda i morskih krava. Ovaj raj za ronioce sa prelepim luksuznim resortima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi na 43km od aerodroma Marsa Alam i na 265km od aerodroma u Hurgadi. 

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2004. a poslednji put renoviran 2023. godine. Pripada lancu Brayka hotela i zauzima površinu od 12000 m2. Nalazi se u zalivu, na privatnoj peščanoj plaži, a veliku pažnju i interesovanje privlače i koralni grebeni bogati raznolikim podvodnim svetom. U ponudi ima 419 smeštajnih jedinica, bazene na otvorenom od kojih je jedan dečiji, spa i fitness centar u čijem je sklopu bazen na zatvorenom, terene za tenis, odbojku na plaži, opremu za snorkelling i ronjenje, dok je Wi-Fi dostupan samo u lobiju.

Za decu, tu su mini klub (6-12 godina), dečiji bazeni, igralište i park uz plažu.

Plaža
Hotel se nalazi u zalivu i sa ostatkom kompleksa Brayka hotela deli 1.3km peščane plaže. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za korisnike hotela.

Smeštaj
U ponudi, hotel ima 419 smeštajnih jedinica i sve su opremljene: centralnom klimom, balkonom, fenom, direktnim telefonom u sobi i kupatilu, mini barom, sefom, TV-om.

Standardne sobe su veličine 35m2 i mogu biti sa pogledom ka bašti ili okolnim planinama, i bočnim pogledom na more. Sastoje se od francuskog ležaja ili dva odvojena kreveta, a mogu da prime 2+2 ili 3+1.

Superior sobe su veličine 35m2  i nedavno su renovirane. Mogu biti sa pogledom na baštu ili bočnim pogledom na more. Sastoje se od francuskog ležaja ili dva odvojena kreveta, a mogu da prime 2+2 ili 3+1.

Standard sobe beach front su veličine 27m2, renovirane su 2023. godine i nalaze se na 15m od plaže. Mogu da imaju pogled na more ili zaliv, a mogu da prime 2+1 ili 3 odrasle osobe.

Family sobe su veličine 70m2 i mogu da imaju pogled na baštu ili delimičan pogled na more. Sastoje se od dve odvojene spavaće sobe i dva odvojena kupatila, i mogu da prime 3+2.

Plaća se: room service, telefon.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive, samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima u glavnom restoranu: doručak, kasni doručak, ručak, večera, ponoćna užina, keks, sendviči, kafa i kolači, razne užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Pored glavnog restorana “Zest”, hotel ima i dva à la carte restorana (Tamara, specijalizovan za arapsku kuhinju, i Gamberini koji nudi specijalitete morske kuhinje), 4 bara (Tiffany’s, Blues, Mega, Sailor’s) i disko.

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, premium pića, flaširana vina, sokovi od svežeg voća,  restoran, vitamin bar, sva pića u diskoteci i ostalo van koncepta.

Ostali sadržaji
Lekar na poziv, prodavnice, frizer, sale za konferencije i sastanke, faks, amfiteatar.

Sport i zabava
Hotel ima veliki bazen na otvorenom i dečiji bazen, bazen prilagođen samo za ronioce, terene za fudbal, tenis, odbojku na plaži, stolove za tenis i bilijar, fitness centar sa bazenom na zatvorenom, opremu za ronjenje i snorkelling.

Plaća se: razni sportovi na vodi

Spa & wellness
Hotel u ponudi ima Spa centar “Well-being” , gde su gosti u mogućnosti da koriste saunu, parno kupatilo, razne tretmane i masaže.

Plaća se: frizerski salon, salon za pedikir i manikir

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.