Swiss Inn Resort Hurghada (ex Hilton Hurghada Resort)

Memsa, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je pravi biser egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru, sa razlogom poznatom kao „more sa sedam boja“. Brojni, novoizgrađeni hoteli koji oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim stilom života, prava su slika ovog letovališta. Hurgada je pravi mamac za one koji se profesionalno ili amaterski bave ronjenjem, a njegova idealna pozicija ostavlja mogućnost i drugih raznovrsnih izleta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Smešten je novoj turističkoj zoni Memša, oko 5km od aerodroma i Hurgade.

Opšti podaci
Swiss Inn Resort Hurghada (ex Hilton Hurghada Resort) se sastoji od glavne zgrade i vila, koje deli put (sa druge strane ulice su vile), ima ukupno 401 smeštajnu jedinicu. Gostima su na raspolaganju bazeni, nekoliko restorana i barova.

Za decu tu su: dva igrališta (jedno na plaži), mini klub, mini disko i dečiji meni.

Plaža
Hotel se nalazi  na uređenoj, privatnoj peščanoj plaži sa marinom, dužine oko 220m, bez korala. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Gosti dobijaju peškire za plažu uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela).

Smeštaj
Sve smeštajne jedinice imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, ketler.
Premium room su renovirane sobe veličine oko 40m². 
Premium room garden view 2nd line su renovirane sobe preko puta ulice.
Standard garden side 2nd line su sobe preko puta ulice u odnosu na glavnu zgradu.

Plaća se: telefon, mini bar, room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, ručak, večera i kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). U konceptu su alkoholna i bezalkoholna lokalna pića, užine i sladoled. Hotel u ponudi ima glavni restoran Pebbles i nekoliko a la carte restorana (gosti mogu da ih koriste bez doplate) – La Casa Restaurant (italijanska kuhinja), Lagoona Restaurant (riblji specijaliteti), Marina (azijska kuhinja) i Waves Restaurant (roštilj). Gostima su na raspolaganju i barovi – Champs Sushi Bar, 321 Bar, Marina Bar, Villa Pool Bar, Lobby Bar, Pool Bar i Waves Beach Bar. 

Plaća se : espresso, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, pića posle ponoći, sveže ceđeni sokovi, Champs Bar i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Lekar, servis za pranje veša, apoteka, doktor, prodavnice suvenira, limuzina, dva bankomata.

Sport i zabava
Hotel ima 4 bazena – 2 otvorena sa delom za decu, jedan bazen sa aqua parkom ima 3 tobogana za odrasle i 9 tobogana za decu, jedan u delu Villas i jedan zatvoreni bazen, odbojku na plaži, boćanje, gimnastiku u vodi, časovi plesa i dnevne animacije. Wi-Fi internet.

Plaća se:  zatvoreni bazen, ronjenje, sportovi na vodi, korišćenje teniskih i fudbalskih terena tokom dana i noći i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Gosti mogu da koriste teretanu bez doplate uz korišćenje kartice od sobe.

Plaća se: sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, masaže i ostali tretmani.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.