Hawaii Paradise Aqua Park Resort

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na više od 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se oko 15km od centra, oko 10km od El Goune i oko 20km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel zauzima površinu od 50.000m2, sastoji se od trospratne glavne zgrade i bungalova i u ponudi ima 687 smeštajnih jedinica. Gostima je na raspolaganju nekoliko bazena, restorana i barova. 

Za decu tu su akva park, bazen, dečiji klub (5-12 godina). 

Plaža
Hotel ima svoju lepo uređenu peskovitu plažu, jedan manji deo je sa koralnim grebenom, a veći deo kupališne zone je plitka voda i preporučuje se korišćenje obuće za kupanje. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Smeštaj
Hotel ima 687 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, mini bar, fen za kosu. Standardne sobe i bungalovi su veličine oko 42m2, porodične sobe su veličine oko 56m2. 

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine, kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima, pored glavnog restorana, i dva a la carte restorana – Fish Restaurant i Chinese Restaurant. Gostima su na raspolaganju i barovi – Lobby Bar, Paradise Terace Bar, Paradise Pool Bar i Beach Bar. 

Ostali sadržaji
Usluga pranja i peglanja veša, limuzina, prodavnice, doktor.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima 5 bazena od kojih jedan ima deo za decu, akva park, teretanu, dnevna i večernja animacija, aerobik, odbojka na plaži, stoni tenis, Wi-Fi internet u javnim prostorijama. 

Plaća se: akva centar, centar za ronjenje i sportove na vodi, bilijar.

Spa & wellness
Sauna, džakuzi, parno kupatilo, masaže.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.