Budimpešta

Budimpešta, Mađarska

već od 119€

Opis destinacije

Budimpešta - grad širokih bulevara i uskih poprečnih ulica – podsetnik da je nekada bila deo Austrougarskog carstva. To je grad koji je stvoren za pešačenje, tako da je najbolje krenuti iz centra, a zatim prošetati grandioznim bulevarima i diviti se arhitekturi. Glavni je grad Mađarske i jedan od najlepših evropskih gradova. Ima oko 2 miliona stanovnika, početkom XX veka je važila i za „Pariz istoka“, a svoj šarm je zadržala do danas.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
BUDIMPEŠTA PO JEDINSTVENOJ, PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU 
BUS +SMEŠTAJ + PANORAMSKO RAZGLEDANJE GRADA /4 DANA PAKET ARANŽMAN 

PO JEDINSTVENOJ, PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU U € PO OSOBI
BB Hotell BUDAPEST Ciity Center 3*
01, 08, 22. FebruarPROMO!!! 119 €129€
29. FebruarPROMO!!! 129 €139€
07, 14, 21. MartPROMO!!! 129 €139€
04, 11, 18, 25. AprilPROMO!!! 129 €139€
BROJ SOBA PO PROMO CENI JE OGRANIČEN!!!!
PO JEDINSTVENOJ, PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU U € PO OSOBI
BB Hotell BUDAPEST Ciity Center 3*
16, 23, 30. MajPROMO!!! 129 €139€
13, 27. JunPROMO!!! 129 €139€
11, 25. JulPROMO!!! 129 €139€
01, 15, 29. AvgustPROMO!!! 129 €139€
05, 12, 19, 26. SeptembarPROMO!!! 129 €139€
03, 10, 17, 24. OktobarPROMO!!! 129 €139€
BROJ SOBA PO PROMO CENI JE OGRANIČEN!!!!

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez  obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) u odabranom hotelu, na bazi dva noćenja sa doručkom u odabranom hotelu u Budimpešti, obilaske prema programu putovanja, usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana, troškove organizacije putovanja. 

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje , fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno  istorijske spomenike, individualne troškove i ostale nepomenute troškove. 

POPUSTI I DOPLATE: Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT. Za hotel BB Hotel Budapest City Center 3* doplata iznosi 55 € za polaske  Januar i Februar, a doplata iznosi 65 € za polaske Mart i Oktobar . Deca po programu specijal ne ostvaruju popust. Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz.  

FAKULTATIVNI IZLETI I DOPLATE (cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i podložne su promenama): Vožnja brodom 20 €, pešačko razgledanje Budimpešte 10 € (Dolazak do centra gde počinje izlet kao i povratak u hotel je u sopstvenoj organizaciji), poseta Tropikarijumu 20 € (minimum 15), čarda 30€, poseta Sent Andreji 15 €. Realizacija fakultativnih izleta zavisiće od od trenutne epidemiološke situacije i mera koje budu  važile u trenutku putovanja. Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 25 putnika-a u slučaju manjeg  broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera
Hotel B&B Budapest City Center 3* nov hotel otvoren u Julu 2021 , nalazi se na peštanskoj strani uz reku Dunav u blizini metro stanice Corvin-negyed. Do centra grada stiže se gradskim prevozom za oko desetak minuta, a šetnjom za oko dvadesetak minuta. Sve sobe sa TWC-om, TV-om I telofonom. U sastavu hotela nalaze se recepcija, bar , fitness centar. Doručak je “švedski sto” – samoposluživanje. https://www.hotel-bb.com/en/hotel/budapest-city
1.DAN putovanja BEOGRAD – BUDIMPEŠTA  
Sastanak grupe u 22.45h (radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj  stanici „BAS“, sa predviđenih perona od 34 do 41 (ukoliko davalac usluga BAS drugačije ne odredi). Ulaz na  predviđene perone je iz Karađorđeve ulice (preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 23.30  h. Noćna vožnja sa kraćim usputnim odmorima. 

2.DAN BUDIMPEŠTA /Fakultativno KRSTARENJE BRODOM/  
Dolazak u jutarnjim satima. Po dolasku u Budimpeštu panoramsko razgledanje grada autobusom u zavisnosti  od prohodnosti u gradu kao i vremenskih uslova (Trg heroja, Andraši bulevar, Lančani most, Ribarske kule,  Matijina crkva). Slobodno vreme. Smeštaj u hotel posle 15.00h prema hotelskim pravilima. Mogućnost 
organizovanja fakultativnog izleta – vožnja brodom (jednočasovno krstarenje Dunavom). NOĆENJE 

3.DAN BUDIMPEŠTA /Fakultativno TROPIKARIJUM i KAMPONA /  
DORUČAK. Slobodno vreme za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo fakultativno - pešačko razgledanje Budimpešte – Gradska pijaca – najveća zatvorena pijaca iz 1896. godine, predstavlja jednu od  najposećenijih turističkih atrakcija u Budimpešti u kojoj možete kupiti tradicionalne mađarske proizvode, Srpska pravoslavna crkva posvećena Sv. Đorđu, Tekelijanum – zadužbina Save Tekelija nekada sedište Matice  srpske, šetnja Vaci ulicom (najpoznatija ulica u Budimpešti) gde se nalazi čuvena poslastičarnica Žerbo i  spomenik pesniku Veres Martiju iz 19. veka, Bazilika Sv. Stefana – najveća crkva u Budimpešti, gde se  pešačka tura završava. Dolazak do centra gde počinje izlet kao i povratak u hotel je u sopstvenoj organizaciji.  Slobodno vreme za individualne aktivnosti. U popodnevnim satima mogućnost organizovanja fakultativne posete tržnom centru Kampona i obilazak Tropikarijuma gde je na veoma zanimljiv način prikazan biljni i životinjski svet tropskih predela. NOĆENJE.  

4.DAN BUDIMPEŠTA / Fakultativno SENT ANDREJA / BEOGRAD 
DORUČAK. Nakon doručka odjava iz hotela. Slobodno vreme u Budimpešti do polaska za Srbiju ili fakultativni izlet za Sent Andreju, živopisno mestašce nadomak Budimpešte, nekada naseljeno pretežno Srbima, a danas  prepuno uspomena. Obiđite Trg Vuka Karadžića, Požarevačku crkvu, kuću Jakova Ignjatovića, Grčku crkvu, muzej Srpske pravoslavne crkve, Beogradsku crkvu, krst Kneza Lazara, galerije, suvenirnice, muzej marcipana  i srpsku kafanu. Povratak u Budimpeštu. Slobodno vreme do 16.00h kada je predviđen polazak grupe sa  dogovorenog mesta ka Srbiji. Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska je oko ponoći (u zavisnosti od  uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj programa. 
Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke za efektivu, na dan uplate.

-40% po osobi prilikom rezervacije, a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski

-Platnim karticama najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili preostali iznos do pune cene aranžmana u 2 jednake mesečne rate bez kamate - čekovima građana koji se deponuju prilikom rezervacije

ARG

Organizator putovanja je turistička agencija Argus Tours, broj licence OTP 89/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Argus Tours. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.