Sunny Days El Palacio Resort & Spa

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na više od 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se oko 4km od centra Hurgade i oko 10km od aerodroma u delu između starog centra Dahar i nove marine.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 1991. a poslednji put delimično renoviran 2018. godine. Od 2019. godine hoteli Sunny Days  El Palacio i Sunny Days Palma De Mirette čine jedan hotelski kompleks pod nazivom Sunny Days Resort Spa & Aqua Park. Zauzima površinu od 145.643m². U sklopu hotela nalaze se 2 bazena, lobi, sala za sastanke, glavni i 6 a la carte restorana i nekoliko barova. Pored dobre lokacije, hotel se može pohvaliti i novim Aqua parkom (otvoren 2017. godine).

Za decu tu su aqua park, dečiji klub ( 4-12 godina), igralište, mini disko.

Plaža
Hotel ima dve plaže Laguna sandy beach i Coral beach. Laguna je lepo uređena za plivanje, dok je Coral beach plaža predviđena za snorkling i ronjenje (potrebna je obuća za plivanje). Na kraju lagune se nalazi koralni greben u dubokoj vodi i odličan je za snorkling koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane.

Smeštaj
Hotel ima ukupno 1220 smeštajnih jedinica, većina ima pogled na more a ostale su delimičnim pogledom na more/bazen/deo ispred recepcije. Sve sobe imaju balkon/terasu, klima uređaj,  mini bar (flaša vode dnevno po osobi),  fen za kosu, SAT LCD TV, sef.

Standardne sobe su površine oko 30m2, smeštene su u delu hotela Palacio, mogu imati pogled na more, pogled na lagunu, a sobe sa zadnje strane hotela pogled na ulicu i na deo hotela Palma. U svim sobama je kupatilo sa kadom.
Premium sobe su površine oko 32m2, smeštene su u delu hotela Palma, mogu imati pogled na more ili baštu. U svim sobama je kupatilo sa tuš kabinom.

Plaća se: telefon, room service, mini bar.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera i kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima). U koncept su uključena domaća alkoholna i bezalkoholna pića i užine. Hotel u ponudi ima tri glavna – Mirette, Andalusia i Dana i 6 a la carte restorana – Orca, Al Dente i Layalina, Chopsticks, Seasons Terrace i Tacos (besplatni jednom u toku boravka). Gostima su na raspolaganju i tri lobby bara (dva rade 24h), fresh corner, tri beach bara (dva na Laguna plaži i jedan na Coral plaži), Splash Pool Bar, Space Pool Bar, Pergola Pool Bar, Water World Aqua Bar, Light Blue Bar, Marina Disco And Bar (otvoren isključivo u letnjoj sezoni), Cacao Bar, Billiard Bar, disco u blizini bazena (gde se održavaju animacije i predstave u toku zimskog perioda) i internet cafe. 

Plaća se: nargila, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića, hrana van predviđenih termina i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Prodavnica suvenira, butik, market, prodavnica kože, apoteka, bankomat, doktor, frizer, servis za pranje veša, rent-a-car, limuzina.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima 4 bazena – dečiji bazen sa toboganima, bazen sa animacijom, infinity bazen i otvoreni bazen za odrasle, stoni tenis, dva  terena za odbojku, dva terena za skvoš, jutarnju gimnastiku, gimnastiku u vodi, jogu, odbojku na plaži, časove plesa, trbušni ples, step aerobik, zumbu, boćanje i večernje animacije.  Wi-Fi internet je besplatan u lobiju. Gosti hotela mogu da koriste i aqua park u hotelu Mirette Aqua park koji ima nekoliko bazena i oko 15 tobogana za decu i odrasle. 

Plaća se: game centar, bilijar, osvetljenje teniskih terena i oprema za tenis, sportovi na vodi, Internet café i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu.

Plaća se: jacuzzi, sauna, parno kupatilo, masaža i ostali tretmani.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.