Pickalbatros Aqua Vista HRG

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je pravi biser egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru, sa razlogom poznatom kao „more sa sedam boja“. Brojni, novoizgrađeni hoteli koji oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim stilom života, prava su slika ovog letovališta. Hurgada je pravi mamac za one koji se profesionalno ili amaterski bave ronjenjem, a njegova idealna pozicija ostavlja mogućnost i drugih raznovrsnih izleta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Udaljen je oko 7km od aerodroma i oko 15km od centra Hurgade.

Opšti podaci
Aqua Vista Resort je otvoren u januaru 2008. a poslednji put renoviran 2017. godine. U ponudi ima 326 smeštajnih jedinica. Okružen je hotelima Beach Albatros Resort, Albatros Aqua Park i Aqua Blu, čije bazene gosti mogu da koriste.

Napomena: U cenu smeštaja uračunata je obavezna doplata za Neverland night show (uključuje večeru i transfer jednom u toku boravka).

Za decu tu su mini klub u hotelu Aqua Blu, igralište u hotelu Albatros Aqua Park, 3 dečija bazena u hotelima Albatros Aqua Park i Aqua Vista, 3 bazena dečija sa 16 tobogana u hotelu Aqua Blu.

Plaža
Hotel koristi plažu hotela Beach Albatros Resort do koje vodi besplatan shuttle bus. Plaža je peščana i veći deo je kupališna zona, na manjem delu plaže se nalazi koralni greben koji privlači zaljubljenike u podvodni svet.  Ležaljke i suncobrani na plaži i bazenu se ne plaćaju. Peškiri se dobijaju u hotelu uz karticu.

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 326 smeštajnih jedinica i sve imaju pogled na baštu ili bazen, klima uređaj, SAT TV, mini bar, fen za kosu, sef, Wi-Fi internet, ketler (na zahtev).

Standardne sobe su veličine oko 41m2.
Porodične sobe se sastoje od dve sobe i kupatila, površine su oko 82m2.

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima).  U konceptu su užine, sladoled, kao i sva domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Saffron (glavni restoran), Soprano (italijanska kuhinja), La’ Asiatique (azijska kuhinja) i Sea You (riblji specijaliteti). Gostima su na raspolaganju i barovi – Millenium Sport Bar, White, Red Sky Bar, Cubana Bar, Beach i Red Sky Bar (u hotelu Beach Albatros).

Plaća se: uvozna akoholna i bezalkoholna pića, a la carte restorai, nargila, pića u diskoteci i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Lekar u okviru hotela Aqua Blu, servis za pranje veša, bankomat, frizer u hotelu Albatros Aqua Park.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima 13 bazena (11 za odrasle, 2 za decu i Olypic bazen), teretanu, stoni tenis, gimnastiku, gimnastiku u vodi, aerobik, pikado, dnevnu i večernju animaciju. Gosti hotela mogu da koriste sadržaje hotela Aqua Blu – 7 bazena od kojih su 3 za decu. Takođe, gostima su na raspolaganju i sadržaji hotela Albatros Aqua Park – 9 bazena od kojih je 5 za odrasle, 3 sa toboganima i jedan dečiji bazen.

Plaća se: sportovi na vodi (Beach Albatros Resort), osvetljenje teniskih terena i oprema, sportska radnja, bazen za sportske aktivnosti, bilijar (Albatros Aqua Park) i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Gosti mogu koristiti Spa centar u hotelu Albatros Aqua Park .

Plaća se: sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, jacuzzi, masaže.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornosti.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.