Labranda Club Makadi

Makadi Bay , Egipat

Opis destinacije

Makadi Bay, okružen peščanom plažom dugom oko 4 kilometara, nalazi se na oko 35 kilometara južno od Hurgade. Brojni luksuzni hoteli jedinstvenog stila, sa komforno opremljenim kompleksima, predivno uređenim vrtovima i ukrasima prirode privlače veliki broj turista svake godine. Makadi Bay zaliv je svakako savršeno mesto za opušten odmor u kvalitetnim hotelima, ali je takođe veoma interesantan i ljubiteljima ronjenja.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u zalivu Makadi, oko 35km od centra Hurgade i oko 30km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2001. a poslednji put renoviran 2016. godine. Čine ga dvospratne zgrade i u ponudi ima 339 smeštajnih jedinica. Pored raznog sportskog sadržaja, restorana i barova, gosti hotela mogu da uživaju i u sadržajima na LABRANDA Promenadi.

Za decu tu su dečiji bazen, igralište, mini klub.

NAPOMENA: Hotel je zatvoren do 15.06.2021 godine.

Plaža
Hotel se nalazi na svojoj peščanoj plaži. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom do koga se dolazi pontonom što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je zona sa plitkom vodom (savetuje se obuća za plažu).
Gosti hotela mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu.

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 339 smeštajnih jedinica od kojih 303 sobe imaju bočni pogled na more, baštu ili bazen a preostalih 36 soba su porodične sobe sa pogledom na baštu ili bočnim pogledom na more. Sve sobe imaju balkon/terasu, klima uređaj, LCD SAT TV, sef, ketler, mini bar, fen za kosu. 
Standardne sobe su veličine 22m2 i mogu imati pogled na baštu ili bazen. Porodične sobe su veličine 30m2 i mogu imati pogled na baštu ili bočni pogled na more. 

Plaća se: telefon, room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, kasni doručak, ručak, večera i kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana, hotel u ponudi ima i Oriental Grill Restaurant, Sea Treasure Restaurant i Makadi Beach Art Deco. U ponudi je i nekoliko barova – Lobby Bar, Pool Bar, Beach bar i Coco Bar. Gostima su takodje na raspolaganju i restorani na promenadi -Greek Taverna Paros, Cuban Pequena Habana, Rock & Roll Burger House, Yum Asian Kitchen & Bar, Cafe Cairo i Gelateria Giardino Delle Rose. U konceptu su i užine, pizza, kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaća se: a la carte restorani (jednom besplatno u toku boravka), određeni restorani na promenadi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavistnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Doktor, apoteka, parking, limuzina, shuttle do centra, usluga pranja i peglanja veša. 

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima jedan veliki bazen, stoni tenis, teretanu, dnevnu i večernju animaciju, bilijar, odbojka na plaži, dva  terena tenis, boćanje, aerobik.

Plaća se: sportovi na vodi, škola ronjenja. 

Spa & wellness
Masaže, tretmani za negu lica i tela, sauna, Tursko kupatilo, džakuzi. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.