Steigenberger Makadi

Makadi Bay, Egipat

Opis destinacije

Makadi Bay, okružen peščanom plažom dugom oko 4 kilometara, nalazi se na oko 35 kilometara južno od Hurgade. Brojni luksuzni hoteli jedinstvenog stila, sa komforno opremljenim kompleksima, predivno uređenim vrtovima i ukrasima prirode privlače veliki broj turista svake godine. Makadi Bay zaliv je svakako savršeno mesto za opušten odmor u kvalitetnim hotelima, ali je takođe veoma interesantan i ljubiteljima ronjenja.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u Makadiju, oko 34km od centra Hurgade i oko 30km od aerodroma. 

Opšti podaci
Hotel se sastoji od dve petospratne zgrade i u ponudi ima 93 smeštajne jedinice. Deo je kompleksa Madinat Makadi u kom se nalaze brojne prodavnice, restorani, kafići i SPA centar. Madinat Makadi je poznat i po terenima za golf napravljenim po standardima USPGA. 

Hotel je samo za odrasle (16+).

Plaža
Hotel ima svoju plažu do koje redovno vozi shuttle bus. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela. 

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 93 smeštajne jedinice (od kojih je 10 Executieve Suites) i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, mini bar, SAT LCD TV, fen za kosu, sef i ketler. 

Superior sobe su površine oko 58m² (od kojih je 12m² je površina terase). 
Executive suite su površine oko 132m² (od kojih je 50m² površina terase), imaju džakuzi i privatni bazen. 

Plaća se: room service, telefon. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Doručak i večera se služe i glavnom restoranu Eagle, dok se ručak služi u a la carte restoranu Nineteen. Na raspolaganju i barovi – Bogey Bar i Nineteen Bar.
Gosti hotela mogu besplatno jednom u toku boravka da večeraju u nekom od a la carte restorana u Madinat Makadiju – Sofra (orijentalna kuhinja), Le Grill (roštilj), Makadi Tukai (azijska kuhinja), “Nino’s” Restaurant (italijanska kuhinja), The Beach (mediteranska kuhinja), Amaya (indijski specijaliteti) i Aqua Restaurant u hotelu Jaz Makadina. 

Plaća se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta. 

Hotel zadržava pravo izmene detalja usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj..). 

Ostali sadržaji
Rent-a-car, prevos do Hurgade, prodavnice, doktor, usluga pranja i peglanja veša. 

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima bazen, animaciju, Wi-Fi internet, teretanu, jogu.

Plaća se: golf, sportovi na vodi. Gosti mogu uz doplatu da koriste i Makadi Water World Aqua Park u Madinat Makadi. 

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu, džakuzi i saunu. 

Plaća se: masaže, svi tretmani za negu lica i tela.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.