Portorož

Portorož, Slovenija

već od 179€

Opis destinacije

Portorož, po mnogima s razlogom nazvan “luka ruža”. Ovaj predivan primorski grad je poznat ne samo kao zdravstveni I klimatski rezort već I kao mondensko mesto. Specifičan položaj u severnom delu piranskog zaliva čini ga zaštićenim od severnih vetrova čak I u zimskom periodu te ga odlikuje blaga mediteranska klima. Zato, neka Vaš predah od svakodnevnice bude u lepoti jadranske obale, opustite se u toploj morskoj vodi I sve to začinite odličnim italijanskim kapućinom u nekom šik kafeu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
PORTOROŽ 
PO JEDINSTVENOJ, PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU: 
BUS + SMEŠTAJ 
5 DANA PAKET ARANŽMAN 

PO JEDINSTVENOJ, PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU U € PO OSOBI
Vile Park
Premium 3*
Polazak 02. Maj
Noćenje sa doručkom / OGRANIČEN BROJ SOBA PO PROMO CENI
PROMO 179 €199€
*Doplata za 1/1 sobu 50 €
Polupansion / OGRANIČEN BROJ SOBA PO PROMO CENI
PROMO 209 €229€
*Doplata za 1/1 sobu 80 €

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez  obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, smeštaj u dvokrevetnim ili dvokrevetnim  sobama sa pomoćnim ležajem (u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) na bazi 2 noćenja sa doručkom u Portorožu, obilaske prema programu putovanja, usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana, troškove organizacije putovanja, Evropska Unija od naredne  godine (tačan datum stupanja na snagu još nije preciziran a odnosi se na 2024. godinu), najavljuje uvodjenje Evropskog sistema putnih informacija i  autorizacije (ETIAS) , za putovanje u Schengen zonu, za putnike kojima nije potrebna viza za ulazak u EU, uključujući i putnike iz BiH. Državljani trećih  zemalja kojima nije neophodna viza za putovanje u Schengen zonu moraće individualno pre puta podneti zahtev za odobrenje putovanja 
jednostavnom procedurom korištenja internet stranice ili mobilne aplikacije ETIAS-a i za to će morati platiti naknadu u iznosu od 7 eura, a dobijeno  odobrenje ETIAS-a važi će tri godine", po trenutnim najvama..  

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje, obaveznu boravišnu taksu i prijavu, koja iznosi oko 3.5 € po osobi po  noci i plaća se na recepciji hotela ,fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice za kulturno istorijske  spomenike, individualne troškove i ostale nepomenute troškove. Evropska Unija od naredne godine (tačan datum stupanja na snagu još nije  preciziran a odnosi se na 2024. godinu), najavljuje uvodjenje Evropskog sistema putnih informacija i autorizacije (ETIAS) , za putovanje u Schengen zonu,  za putnike kojima nije potrebna viza za ulazak u EU, uključujući i putnike iz BiH. Državljani trećih zemalja kojima nije neophodna viza za putovanje u  Schengen zonu moraće individualno pre puta podneti zahtev za odobrenje putovanja jednostavnom procedurom korištenja internet stranice ili  mobilne aplikacije ETIAS-a i za to će morati platiti naknadu u iznosu od 7 eura, a dobijeno odobrenje ETIAS-a važi će tri godine", po trenutnim  najvama..  

POPUSTI I DOPLATE: Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT uz doplatu. POPUSTI ZA DECU OD 0-11,99 GODINA u sobi sa dve punoplatežne osobe - 20 €. Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz. Prva promena po vec zaključenom ugovoru je moguća bez nadoknade, ukoliko programom putovanja nije drugačije precizirano. Kod  svake naredne promene već zaključenog ugovora (datuma polaska i povratka, imena putnika, broja putnika sa ugovora, smeštajnog  objekata, itd. ) agencija zadržava pravo naplate administrativnih troškova u iznosu od 1.000 din po ugovoru, bez obzira da li promena  ugovora vec podleže promeni cene po važećem cenovniku ili obračunu storno troškova. 

FAKULTATIVNI IZLETI (cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i podložne su promenama): Rovinj 25 € odrasli / 20 € deca  do 11,99 godina, Trst 25 € odrasli / 20 € deca do 11,99 godina. Cena ne uključuje potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike. Cena fakultativnih izleta zavisi od broja prijavljenih putnika (neophodan minimum od 25 putnika - a u slučaju manjeg broja prijavljenih cena fakultative podložna je promeni prema uslovima lokalne agencije ino-partnera, i organizator izleta može ponuditi korigovane, više  cene u odnosu na zainteresovani broj putnika koje isti nisu u obavezi da prihvate a u skladu sa mogucnostima organizatora fakultativnog  izleta – ino partnera) .Izvršilac usluga i pomoći turistima u mestu odredišta je inopartner 

 VILE PARK PREMIUM 3* je jedan od tri hotela koja čine BERNARDIN kompleks, a pored njega u neposrednoj blizini se nalazi i hotel  Histrion. Sagrađen je oko ruševina crkvenog tornja iz 15. veka. Sve sobe sa TWC-om, telefonom, klimom i TV-om. Gosti hotela Vile Park  koriste restoran za doručak i večeru u hotelu Histrion, kao i bazen hotela Histrion.... Doručak je na bazi švedskog stola. http://www.bernardingroup.si/en/ 
 1.DAN putovanja BEOGRAD / PORTOROŽ 
Sastanak grupe u 21:15 h ( radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „ BAS “, sa predviđenih perona od 34 do 41( ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone je iz  Karađorđeve ulice( preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 22:00 h. Vožnja preko Hrvatske i Slovenije sa kraćim  usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora. Noćna vožnja. 

2.DAN PORTOROŽ / PIRAN 
Dolazak u Portorož u prepodnevnim satima. Smeštaj u hotel (prema hotelskim pravilima posle 15:00 h). Ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti, a mi Vam preporučujemo prijatnu šetnju obalom do istorijskog grada Piran i čašu vina na Tartinijevom trgu .  Mogućnost večere u restoranu hotela Histrion uz doplatu. Noćenje. 

3.DAN PORTOROŽ / Fakultativno ROVINJ / PORTOROŽ 
DORUČAK. Slobodan dan za individualne aktivnosti, mi Vam preporučujemo fakultativni izlet poseta Istarskom gradu Rovinju jednom od najslikovitijih i najromatičnijih gradova na Mediteranu. Ono što ga izdvaja od ostalih Istarskih gradova je priroda koja će  Vas zadiviti, raznovrsnost arhitektonskih stilova, gradska kultura, stari grad koji je proglašen za spomenik kulture. Po dolasku odlazak  u informativnu šetnju istoriskim jezgrom ovog šarmantnog grada. Uske kamene popločane uličice, šarene uske zgrade, cvetni trgovi i  pogled na okolna ostrva sa platoa ispred crkve svete Eufemije učiniće Vas da ponovo poželite da mu se vratite. Slobodno vreme za  individualne aktivnosti . Povratak u hotel. Mogućnost večere u restoranu hotela Histrion uz doplatu. NOĆENJE. 

4.DAN PORTOROŽ /TRST / PORTOROŽ / BEOGRAD 
DORUČAK. Odjava iz hotela i slobodno vreme do polaska za Srbiju, ili mogućnost organizovanja fakultativnog izleta do Trsta. Po  dolasku, kraći informativni obilazak grada - pešačka tura (Ponte Roso, San Antonio Nuovo, srpska crkva Sv. Spiridona, trg ujedinjenja  Italije…). Slobodno vreme za individualne aktivnosti...... Povratak u Portorož po ostatak grupe i polazak za Srbiju oko 18:00 h. Noćna  vožnja preko Slovenije i Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi osveženja i carinskih formalnosti.. 

5.DAN BEOGRAD 
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim satima ( u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj  programa. 

- Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate. 

- gotovinski, platnim karticama, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili u 3 jednake mesečne rate prilikom rezervacije- čekovima građana, bez uvećanja cene aranžmana 

ARG

Organizator putovanja je turistička agencija Argus Tours, broj licence OTP 89/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Argus Tours. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.