Jaz Makadi Star & Spa

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Ima oko 150 hiljada stanovnika ali u ovom turističkom mestu živi i oko 10 hiljada stranaca koji se većinom bave turizmom. Prostire se na više od 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta. Crveno more na kome se nalazi grad jeste pravi mamac za turiste koji se profesionalno i amaterski bave ronjenjem. Idealna pozicija grada vam nudi mogućnost raznovrsnih izleta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u Makadi Bay, oko 34km od centra Hurgade i oko 30km od aerodroma. 

Opšti podaci
Hotel zauzima površinu od 25.000m² i u ponudi ima 167 smeštajnih jedinica. Nalazi se u samom srcu Madinat Makadi pa je nedaleko od hotela Souk Makadi sa brojnim prodavnicama, restoranima i kafićima. Gosti hotela mogu, uz doplatu, da koriste i jedan od najvećih aqua parkova u Egiptu a koji se nalazi u Madinat Makadi – Makadi Water World Aqua Park.

Za decu tu su dečiji klub, bazen, igralište. 

Plaža
Hotel ima svoju peščanu plažu od koje je udaljen oko 400m, plaža je sa postepenim ulaskom u more. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna.

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 167 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, ketler, Wi-Fi internet, fen za kosu.

Plaća se: room service, mini bar, telefon. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima glavni restoran El Warda i nekoliko barova – Fayrouz Pool Bar, Al Khayam Lobby Bar i Negma Beach Bar. 

Plaća se: dine-around (uz obaveznu prethodnu rezervaciju), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi i sve ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Bankomat, usluga pranja i peglanja veša, limuzina, doktor, parking.

Sport i zabava
Hotel ima bazen za odrasle i bazen za decu, Wi-Fi internet, aerobik, teren za tenis, fudbal, odbojku na plaži, stoni tenis, boćanje, bilijar. 

Plaća se: časovi tenisa i osvetljenje terena, teren za skvoš (u hotelu Jaz Makadi Oasis), sportovi na vodi).

Spa & wellness
Plaća se: teretana (u hotelu Makadi Oasis Resort), masaža i svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.