Blend Elphistone Resort Marsa Alam

Marsa Alam, Egipat

Opis destinacije

Marsa Alam je jedno od novijih letovališta u Egiptu, smešteno na zapadnoj obali Crvenog mora. Nekada dobro čuvan i sakriven biser, danas je atraktivno i svima dostupno letovalište. Gosti ovde mogu uživati na prelepim peščanim plažama, tirkiznom moru i u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova. Sa podvodnim svetom kao iz bajke, prelepim luksuznim hotelskim kompleksima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel je udaljen  40km od aerodroma Marsa Alam, dok je  od aerodroma u Hurgadi 250km. 

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2002. godine, poslednji put delimično renoviran 2023. godine. Sastoji se od glavne zgrade i 9 aneks zgrada, u ponudi ima 271 smeštajnu jedinicu. Gostima su na raspolaganju barovi, restorani i sportski sadržaji. 

Za decu tu su bazen, animacije, mini klub, igralište.

Plaža
Hotel ima svoju plažu dužine 220m sa postepenim ulaskom u more i koralnim grebenom što privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet. Gostima je na raspolaganju i ponton dužine 500m. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela. 

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 271 smeštajnu jedinicu i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, fen za kosu.

Standard room su veličine 35-40m² i mogu imati pogled na baštu, bazen ili more.

Superior room su veličine 40-44m² i mogu imati pogled na bazen ili more. 
Deluxe room su veličine 35-40m² i renovirane su, mogu imati pogled na baštu, bazen ili more. 

Plaća se: telefon, room service, mini bar. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima nekoliko restorana – Fenti (glavni restoran), Sofra (orijentalna kuhinja), Bella Ciao (pizza) i Hush Burger. Gostima su na raspolaganju i barovi – Omar El Sherif Lounge Bar, Palms Pool Bar i Bella Ciao Bar. 

Plaća se: a la carte restorani(jednom besplatan u toku boravka), uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta. 

Hotel zadržava pravo izmene detalja usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Limuzina, apoteka, prodavnice, doktor, parking, usluga pranja i peglanja veša. 

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima 4 bazena (jedan dečiji) od kojih se jedan greje u toku zimskog perioda, odbojku na plaži, aerobik, stoni tenis, terene za tenis, dnevnu i večernju animaciju, Wi-Fi internet. 

Plaća se: sportovi na vodi, bilijar, osvetljenje teniskih terena. 

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Plaća se: masaže, sauna i svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.