Shams Safaga Resort

Soma Bay, Egipat

Opis destinacije

Soma Bay (Soma Bej) – „Soma zaliv“ se nalazi oko 15 km severno od Safage i oko 45 km južno od Hurgade. Ovde se nalaze luksuzni hoteli i u njima šarmantni restorani, lepa plaža, otvoreni prostori za idealne romantične šetnje ali i bavljenje mnogim sportovima. Soma je sinonim za mir, tišinu i luksuz. Ovde se nalazi profesionalni golf teren/klub koji je otvoren tokom cele godine, kako za iskusne igrače, tako i za početnike. Još jedna osobenost mesta je lepa, duga i široka peščana plaža i dobro očuvan koralni greben. Soma Bay predstavlja idealno mesto za sve one koji žele da pobegnu iz svakodnevnice u mir i luksuz. Zaliv je dug oko 5 km i širok oko 2 km i predstavlja zaštićenu zonu regije Crvenog mora, u kojoj je očuvan podvodni svet, pa zbog toga, osim turista koji odsedaju u ekskluzivnim hotelima privlači i veliki broj zaljubljenika u ronjenje, snorkling, kitesurfing…

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u Soma Bay zalivu, oko 50km od centra Hurgade, oko 8km od Safage i oko 45km od aerodroma. 

Opšti podaci
Hotel je otvoren 2011. godine, sastoji se od glavne zgrade i bungalova i u ponudi ima 340 smeštajnih jedinica. Gostima su na raspolaganju brojni sportski sadržaji kao i restoran i nekoliko barova. 

Za decu tu su dečiji klub, bazen, igralište.

Plaža
Hotel ima svoju 1km dugačku peščanu plažu, upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna. 

Smeštaj
Hotel ima 340 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, ketler, mini bar, fen za kosu.
Standard rooms se nalaze na petom spratu u glavnoj zgradi i mogu imati pogled na more ili baštu. 
Family rooms se nalaze u glavnoj zgradi.
Bunglaow rooms se nalaze direktno na plaži ili u bašti.

Plaća se: room service, telefon, Wi-Fi internet.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima tri restorana The Garden (glavni restoran), The Dolphin i Palm Beach Snack Restaurant. Gostima su na raspolaganju i barovi – The Coffee Shop, Dawar El Omda Oriental Cafe, The Pool Bar, The Green Bar i bar u diskoteci.

Plaća se: a la carte restorani, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji
Usluga pranja i peglanja veša. internet cafe, doktor na poziv, prodavnice, frizerski salon. 

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima dečiji bazen, teren za tenis, stoni tenis, mini golf, bilijar, animaciju. 

Plaća se: sportovi na vodi. 

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Plaća se: health club. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.