Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
PULA -PO JEDINSTVENOJ, PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU: 
5 dana – 2 noći / BUS + SMEŠTAJ 

PO JEDINSTVENOJ, PRODAJNOJ CENI / SVE UKLJUČENO U CENU U € PO OSOBI
Hotel PULA 3*
Polazak 14. Mart
specijal 179 €199€
Doplata za 1/1 sobu 45 €
Polazak 16. Maj
specijal 199 €219€
Doplata za 1/1 sobu 55 €
Ograničen broj soba po specijal ceni

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti,  bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, smeštaj u dvokrevetnim ili  dvokrevetnim sobama sa pomoćnim ležajem (kauč na razvlačenje dimenzija 80*200) na bazi 2 noćenja sa doručkom u Puli,  boravišne takse, obilaske prema programu putovanja, usluge vodiča-pratioca za vreme trajanja aranžmana, troškove organizacije putovanja. 

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje,fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i potrebne ulaznice  za kulturno istorijske spomenike, individualne troškove i ostale nepomenute troškove. 

POPUSTI I DOPLATE: Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo na upit i iznosi za Mart 45€ na cenu aranžmana , doplata za 1/1 sobu  za Maj iznosI 55 € na cenu aranžman. Popusti za decu od 0-11,99 GODINA u sobi sa dve punoplatežne osobe - 10 €. Po ovom  programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz. 

FAKULTATIVNI IZLETI (cene fakultativnih izleta su informativnog karaktera i podložne su promenama):
-  Brijuni 40€ odrasli / 35 € deca do 11,99 godina. (U cenu izleta uključeno: Autobuski prevoz, prevoz brodom i vozom. Tura je u pratnji  lokalnog vodiča.) Obavezna prijava i uplata prilikom rezervacije i radi se isključivo na upit. – Minimum 25 putnika za realizaciju  izleta. 
- Poreč i Rovinj 30 € odrasli / 25 € deca do 11,99 godina. (Autobuski prevoz i lokalni vodič.) – Minimum 25 putnika za realizaciju  izleta
Hotel Pula 3* - nalazi se nekoliko metara od zelene šume i šljunkovite plaže, i 750 metara od autobuske stanice. Sve sobe su sa TWC om, telefonom, klimom i TV-om. Gosti hotela na raspolaganju recepciju, restoran. Doručak je na bazi švedskog stola. https://www.hotel-pula.hr 
1.DAN BEOGRAD / PULA 
Sastanak grupe u 22:45 h ( radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „BAS“, sa predviđenih perona od 34 do 41( ukoliko davalac usluga BAS, drugačije ne odredi). Ulaz na predviđene perone  je iz Karađorđeve ulice( preko puta hotela Prezident). Predviđeno vreme polaska u 23:30 h. Vožnja preko Srbije i 
Hrvatske sa kraćim usputnim zadržavanjima radi carinskih formalnosti i odmora. Noćna vožnja. 

2.DAN ZAGREB / PULA 
Dolazak u Zagreb u ranim jutarnjim satima. Po dolasku, odlazak na pešačko razgledanje grada u pratnji vodiča: Gornji grad  – Crkva Svetog Marka, Banski Dvori, Kamenita vrata, Zagrebačka katedrala – Katedrala Uznesenja Blažene Djevice Marije,  Trg Kapitol, Kula Lotrščak, zagrebačka uspinjača, Jezuitski trg i fontana “Ribnjak”, Tržnica Dolac; Donji grad – Trg Bana  Jelačića, Cvjetni trg…Slobodno vreme. U dogovoreno vreme u odnosu na informacije vodiča polazak za Pulu. Po dolasku,  pešački obilazak najvećeg grada na području Istre, čuveni Amfiteatar u Puli (nisu uključene ulaznice), Pulski Kaštel, Trg – Forum i Augustov hram. Smeštaj u hotel u kasnim poslepodnevnim časovima i slobodno vreme za idividualne aktivnosti. Noćenje. 

3.DAN PULA / Fakultativno POREČ I ROVINJ 
Nakon doručka slobodan dan za individualne aktivnosti ili fakultativni izlet “Poreč i Rovinj”. Po dolasku u Poreč,  informativno razgledanje grada, Kompleks Eufazijeve bazilike, porečke kule, palate iz gotičkog doba, romaničke kule. Slobodno vreme i nastavak puta ka Rovinju. Po dolasku u Rovinj, kraći informativni obilazak grada – šetnja starim  gradom gde ćemo videti crkvu Sv. Eufemija, Trg Maršala Tita, Balbijev Luk. Slobodno vreme za individualne aktivnosti i  povratak u Pulu. Noćenje. 

4.DAN PULA / Fakultativno BRIJUNI / BEOGRAD 
Nakon doručka odjava iz hotela i slobodno vreme do polaska za Srbiju ili fakultativni izlet “Brijuni” (obavezna prijava i  uplata prilikom rezervacije i radi se isključivo na upit). Jutarnji polazak na obilazak ostrva Veliki Brijun koji je, kao Titovo  omiljeno mesto za odlazak na odmor steklo popularnost. Ukrcavanje na brod u luci Fažana i vožnja do ostrva Veliki  Brijun. Po dolasku na ostrvo okupljanje na Trgu Prijateljstva i upoznavanje gostiju sa programom i načinom obilaska  ostrva. Vožnja vozom kroz safari park, i uživanje u neobičnoj kombinaciji flore i faune za ove geografske prostore uz  pratnju lokalnog vodiča u trajanju od sat vremena. Zaliv Verige, Maslina stara jedan i po milenijum, Crkva Sv. Germana,  fotografska izložba Josip Broz Tito i mediteranski vrt biće sastavni deo našeg izleta. Povratak u Pulu i slobodno vreme za  individualne aktivnosti i planiran polazak za Srbiju oko 18:00h. Noćna vožnja preko Hrvatske i Srbije sa kraćim usputnim  zadržavanjima radi osveženja i carinskih formalnosti. 

5.DAN BEOGRAD 
Očekivani dolazak u Beograd na mesto polaska u ranim jutarnjim satima ( u zavisnosti od uslova na putu i graničnim  prelazima). Kraj putovanja. 
- Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate

- 40% po osobi prilikom rezervacije a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski, platnim karticama, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana ili u 3 jednake mesečne rate prilikom rezervacije- čekovima građana, bez uvećanja cene aranžmana

ARG

Organizator putovanja je turistička agencija Argus Tours, broj licence OTP 89/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Argus Tours. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.