Kairaba Aqua Mondo Resort

Soma Bay, Egipat

Opis destinacije

Soma Bay zaliv je sinonim za mir, tišinu i luksuz. Zaliv je dug oko 5 kilometara i širok oko 2 kilometra i predstavlja zaštićenu zonu regije Crvenog mora. U ovom zalivu je pažljivo očuvan podvodni svet, zbog čega posebno privlači zaljubljenike u ronjenje, snorkling, kajtsurfing i druge uzbudljive aktivnosti u vodi.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi u Soma Bay, oko 8km od Safage i oko 40km od aerodroma.

Opšti podaci
Hotel je otvoren početkom marta 2022. godine. U ponudi ima 309 smeštajnih jedinica, a gostima su na raspolaganju bazeni, nekoliko restorana i barova. 

Za decu tu su bazen, aqua park, dečiji klub i igralište.

Plaža
Hotel ima svoju plažu sa postepenim ulazom u more. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela. 

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 309 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, ketler, fen za kosu.

Standardne sobe su veličine 36-37m², junior suite su veličine oko 70m², porodične sobe su veličine oko 70m².

Plaća se: telefon, room service, mini bar. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima glavni restoran Mondo i osam a la carte restorana – La Mamma (italijanska kuhinja), Tagine (libanska kuhinja), El Masry (egipatska kuhinja), Red Dragon (azijska kuhinja), Pancho (meksička kuhinja), Banzai (sushi), Del Mare (riblji specijaliteti) i Eat&Go. Gostima su na raspolaganju i barovi – Lobby Bar, Terrace Bar, Pool Bar, Relax Pool Bar, The Jetty Bar, Coco Bar & Gelateria i Beach Bar. 

Plaća se: a la carte restorani (besplatno jednom u toku boravka osim Del Mare Restaurant), Coco Bar & Gelateria, sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel zadržava pravo promene detalja usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Usluga pranja i peglanja veša, klinika, apoteka, parking, prodavnice, limuzina. 

Sport i zabava
Hotel ima 4 bazena (jedan sa toboganima), aqua park, bilijar, dnevnu i večernju animaciju, odbojku na plaži. 

Plaća se: sportovi na vodi.

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Plaća se: masaže, svi tretmani za negu lica i tela, frizerski salon.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.