Lemon and Soul Makadi Garden

Makadi Bay, Egipat

Opis destinacije

Makadi Bay, okružen peščanom plažom dugom oko 4 kilometara, nalazi se na oko 35 kilometara južno od Hurgade. Brojni luksuzni hoteli jedinstvenog stila, sa komforno opremljenim kompleksima, predivno uređenim vrtovima i ukrasima prirode privlače veliki broj turista svake godine. Makadi Bay zaliv je svakako savršeno mesto za opušten odmor u kvalitetnim hotelima, ali je takođe veoma interesantan i ljubiteljima ronjenja.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel je udaljen od aerodroma u Hurgadi 30km, pozicija hotela je u centralnom delu zaliva Makadi. Od centra Hurgade je udaljen oko 30km.
Privatna plaža je 900m udaljena od hotela, besplatan hotelski shuttle bus vozi svakog dana goste do plaže.

Opšti podaci
Hotel Lemon & Soul Makadi Garden  nalazi se u najlepšem delu Makadi zaliva i preporučuje se kako parovima tako i porodicama. Nalazi se u neposrednoj blizini plaže. Kao hotel sa brendom Lemon & Soul, možete očekivati da će vas po dolasku dočekati zabavni ukrasi žute i zelene boje. Miris citrusnog voća karakterističan je u celom hotelu, a umetnička dela inspirisana limunom u sobama i javnim prostorima će vam verovatno izmamiti osmeh na lice. Sadržaji uključuju Spa centar, koji vam omogućava da se opustite i uživate u  tretmanima tokom vašeg odmora. Gosti hotela takođe imaju pristup šetalištu Labranda, koje se nalazi između Labranda Royal Makadi i Labranda Club Makadi, koje nudi neverovatan niz restorana sa izborom hrane za svakoga.

Plaža
Plaža je udaljena od hotela 900m, do plaže svakog dana redovno vozi shuttle bus. 

Smeštaj
Hotel u ponudi ima ukupno  281 smeštajnih jedinica. Dekoracija u svim sobama je inspirisana limunom, zelenom i žutom bojom.
 Sve vrste soba imaju LED televiziju, satelitske TV kanale, sef, telefon, mini bar i sopstveno kupatilo sa tušem i fenom za kosu, besplatan Wi-Fi u sobama.
Standard room – površine 23m² 
Deluxe room garden view – površine 41m² 
Deluxe room pool view – površine 41m²
Suite  pool view – površine 46m²
Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – rani doručak, doručak, ručak, večera i kasna večera (samoposluživanje – izbor više jela, po hotelskim pravilima).
Pored glavnog restorana hotel u ponudi ima još nekoliko restorana: Del Mare u kome se služi riba i morski plodovi, restoran Food Truck, Ras El Naga, kao i The Point Beach Bar, Lime 19 Pool Bar, Roof Top Bar, Coco Bar & Gelateria.
Plaća se: ceđeno voće, nargila, turska kafa, kokteli i uvozna alkoholna pića i bezalkoholna pića, a’ la carte restorani(Del Mare, Ras El Naga) i ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Plaća se: usluga pranja veša

Usluga
Sport i zabava
U sklopu hotela nalaze se dva bazena. Ležaljke i suncobrani su besplatni za korišćenje.

Za najmlađe
Za najmlađe hotel u ponudi ima bazen za decu, kao i prostor za igru dece.
Plaća se: čuvanje dece

Spa & wellness
U hotelu se nalazi i Spa centar gde se možete u potpunosti opustiti i uživati. 

Plaća se: sauna, tursko kupatilo, masaže i ostali tretmani.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.