Trebinje

Trebinje, BiH

već od 85€

Opis destinacije

U oazi zelenila, u podnožju planine Leotar, nalazi se grad koji odiše duhom Mediterana i smatra se jednim od najlepših u Republici Srpskoj… Sigurno je da postoje brojni razlozi zašto da posetite grad sunca, vina i platana koji odiše toplinom pravih domaćina. Nalazi se na samom jugu Bosne i Hercegovine, smešten ispod planine Leotar, na obodu Trebinjskog polja, a kroz grad protiče reka Trebišnjica.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
TREBINJE (MOSTAR, DUBROVNIK) (2 NOĆENJA, 3 DANA) (07.03./11.03.2024. | 01.05./05.05.2024.)

Cena je za sledeći termin: (07.03./11.03.2024.) – 8. mart (dan žena) – Hotel Leotar 4*

POLAZAK IZ KV,KG,ČA,VB,TS,KŠ,UE,PŽ  – 85€
POLAZAK IZ PN,ĆU,JA – 95€
POLAZAK IZ NI – 105€
POLAZAK IZ LE – 105€

Cena je za sledeći termin: (01.05./05.05.2024.) – Hotel Leotar 4*  – Uskrs i Prvi maj

POLAZAK IZ KV,KG,ČA,VB,TS,KŠ,UE,PŽ  – 89€
POLAZAK IZ PN,ĆU,JA – 99€
POLAZAK IZ NI – 109€
POLAZAK IZ LE – 109€

ARANŽMAN OBUHVATA:
- autobuski prevoz na navedenoj relaciji ( audio, A/C)
- smeštaj u hotelu „Leotar” 4* na bazi dva noćenja sa doruĉkom/ švedski sto,
- obilaske prema programu putovanja
- usluge struĉnog vodiĉa za vreme trajanja aranžmana
- troškove organizacije putovanja

ARANŽMAN NE OBUHVATA:
- fakultativne izlete i ulaznice
- međunarodno zdravstveno (može se uplatiti u agenciji)
- individualni troškovi

CENA FAKULTATIVNIH IZLETA:
- Mostar 20 € (minimum 25 putnika), cena za decu 10€
- Manastir Tvrdoš 5€ (minimum 25 putnika)
- Dubrovnik 20€
- Hercegovačka Gračanica 5€

DOPLATE – POPUSTI:
- Deca do 6 godina , u pratnji dve punoplative osobe , u zajedničkom ležaju, plaćaju 30 €, (cenu karte).
- Deca do 12 godina u pratnji dve punoplative osobe ostvaruju popust 10 € na cenu aranžmana, imaju sopstveni ležaj i sedište u autobusu.
- Raspored sedenja u autobusu pravi agencija prema prijavi putnika,za izbor sedišta važi  doplata 25 €
- Doplata za dodatno sedište u autobusu iznosi 30 €-ISKLJUCIVO NA UPIT
- Doplata za 1/1 sobu je  25 € – ISKLJUCIVO NA UPIT
Hotel Leotar 4*
Smešten u bujnom okruženju u centru Trebinja, sa veličanstvenim pogledom na Stari grad, nedavno renovirani hotel Leotar nudi luksuzan smeštaj i sve neophodne sadržaje.Smešten 32 km od Herceg Novog i 30 km od Dubrovnika, ovaj hotel predstavlja idealnu polaznu tačku za kratke posete obližnjim gradovima i selima na Jadranskoj obali. Ovaj hotel u mediteranskom stilu takođe je pogodan i za boravak sportskih klubova, učeničkih ekskurzija i organizovanih turističkih grupa.Dva restorana nude lokalnu i internacionalnu kuhinju, kao i veliki izbor pića, uključujući i odlična lokalna vina. U prizemlju se nalazi klimatizovan restoran koji može primiti do 200 ljudi. Tokom leta on ima i letnju baštu. Na drugom spratu se nalazi restoran za 86 ljudi.
1.DAN  – POLAZAK
Polazak iz Kraljeva oko 22.00h. Vreme polaska moze biti korigovano u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima. Putnici ce biti obavesteni o detaljima polaska dva dana pre puta. Noćna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i obavljanja graničnih formalnosti.

2.DAN  – TREBINJE
U ranim jutranjim satima dolazak u Trebinje. Posle kratkog predaha odlazak do Hercegovačke Gračanice ( po želji poznatog pesnika Jovana Dučića, sagrađena je crkva Blagovještenja Presvete Bogorodice na brdu Crkvina iznad Trebinja, u kome je Dučić i sahranjen); Zatim fakultativni odlazak do manastira Tvrdoš (Manastir Tvrdoš posvećen Uspenju Presvete Bogorodice, podignut je na temeljima stare crkve koja postoji u kontinuitetu od kasne antike, obilazak manastirksih podruma vina kao i degustacija vina); Odlazak u hotel. Slobodno vreme. Oko 19 h odlazak do Starog grada Trebinja ( grad je sagrađen na desnoj obali Trebišnjice, iznad najdubljeg mesta u rijeci, tzv. Ban-vira koji nosi naziv po legendi o banu koji se utopio u viru, pešačka tura sa vodičem). Slobodno vreme.  Noćenje.

3.DAN – TREBINJE- MOSTAR- TREBINJE.
Kasni doručak (švedski sto). Slobodno vreme u Trebinju ili odlazak na fakultativni izlet  u Mostar (grad je poznat po čuvenom Starom mostu, koji je prvi kulturni spomenik u Bosni i Hercegovini koji je pod UNESCO-voj listi zaštićenih spomenika kulture sveta). U popodnevnim satima povratak u Trebinje. Slobodno vreme.Noćenje.

4.DAN – TREBINJE-DUBROVNIK-POVRATAK
Kasni doručak (švedski sto). Nakon doručka slobodno vreme u Trebinju ili fakultativni odlazak do Dubrovnika sa lokalnim vodicem. Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u Trebinje i nakon kraće pause polaza za Srbiju. U povratku obilazimo Višegrad.

5.DAN-POVRATAK
Dolazak u Kraljevo na mesto polaska oko 02h, zavisno od uslova na putu i zadržavanja na graničnim prelazima. Kraj putovanja.
- 30% prilikom rezervacije, ostatak 10 dana pre putovanja;

- 30% prilikom rezervacije, ostatak čekovima građana do 15.02.2024. (čekovi se deponuju u agenciji)

- prilikom rezervacije- svi čekovi datumirani svakog 15-og u mesecu)

- Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.

FXT

Organizator putovanja je turistička agencija Fenix Tours, broj licence OTP 147/2021 kategorija A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Fenix Tours.

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.