Steigenberger Golf Resort

El Gouna, Hurgada

Opis destinacije

El Gouna (El Guna) – Gradić je nastao pre oko 20 godina. U ovom slučaju, čovekova mašta se poigrala sa prirodom i stvorila rajski ambijent. “Mala Venecija na Crvenom moru” važi za najluksuznije mondensko letovalište u ovom delu sveta. Udaljena je od Hurgade i aerodroma oko 25 km ali dobro povezana redovnom autobuskom linijom.Mesto je dobilo ime “Venecija” po lepo uređenim morskim kanalima koji su prosečeni kroz gradić i time se dobio fantastičan ambijent na desetak ostrva. Ovde se nalazi nekoliko velikih kompleksa poznatih luksuznih hotelskih lanaca ali i veliki broj manjih hotela i vila.Tu je i lepo uređen centar za šetnju i kupovinu Tamr Hena (Downtown) kao i New Marina (nova marina) gde su usidrene luksuzne jahte bogatih meštana ali i turista koji su ove došli da uživaju u spoju modernog i orijentalnog. Gradić ima nekoliko velikih plaža, laguna, golf terena, aquarium… Ako tražite da pobegnete iz sive svakodnevnice, šarena alternativa-El Guna će biti idealna za vas.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u El Gouni, nedaleko od centra mesta, na oko 25km od aerodroma u Hurgadi. 

Opšti podaci
Hotel je otvoren 1999. a poslednji put renoviran 2009. godine. Ovaj luksuzni resort smešten je na poluostrvu, okružen golf terenima, nedaleko od centra El Goune.  Kompleks predstavlja spoj moderne i arhitekture u nubijskom stilu. Čine ga dvospratne i trospratne zgrade – glavna i aneks zgrade i u ponudi ima 268 smeštajnih jedinica. Svojim sadržajem i besprekornom uslugom predstavlja dobar izbor kako za ljubitelje golfa, tako i za parove i porodice sa decom. Gosti hotela mogu da koriste sadržaje hotela Labranda Club Paradisio (pristup plaži, terene za tenis i sqash).

Za decu tu su dva bazena, kao i mini klub i igralište u hotelu Labranda Club Paradisio.

Plaža
Hotel ima sopstvenu plažu smeštenu u laguni, čiji je veći deo zona sa plitkom vodom. Gosti hotela mogu bez doplate da koriste peškire, ležaljke i suncobrane. Peškiri se dobijaju uz karticu (gubljenje kartice biće naplaćeno od strane hotela). 

Gostima hotela je na raspolaganju i plaža hotela Labranda Club Paradisio, do koje više puta u toku dana vozi shuttle boat u skladu sa utvrđenim rasporedom (raspored je podložan promeni u skladu sa vremenskim uslovima).  

Smeštaj
Resort raspolaže sa 268 smeštajnih jedinica koje su raspoređene u dvospratnim ili trospratnim zgradama. Sve sobe imaju balkon ili terasu, klima uređaj, LCD TV, sef, telefon, kupatilo sa tušem, fen za kosu i minibar. 

Standard sobe: površine su oko 54m² i nalaze se u prizemlju. Imaju terasu sa pogledom na vrt.
Superior sobe: površine su oko 54m² i nalaze se na višim spratovima. Imaju deo za sedenje i balkon sa pogledom na na bazen, lagunu ili terene za golf.
Junior Suites: površine su oko 72m². Imaju zaseban deo za sedenje sa sofom na razvlačenje i balkon/terasu sa pogledom na lagunu ili terene za golf.
Family sobe: površine su oko 72m². Osim francuskog ležaja (ili dva single ležaja) imaju zaseban deo za sedenje sa sofom na razvlačenje i terasu sa pogledom na vrt, bazen ili lagunu. 

Plaća se:  minibar (sve osim vode), internet, room service.

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All inclusive – doručak, ručak, užina, večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Pored glavnog restorana “Fairways”, gostima je na raspolaganju à la carte restoran “La Rotisserie” kao i nekoliko barova (“Lobby Lounge”, “Lagoon Terrace”, “Green Bar”, “Par 19”, “Golf View Terrace”, “Beach Bar”). U koncept su uključena lokalna alkoholna i bezalkoholna pića kao i sladoled. 

Plaćaju se: uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj….).

Ostali sadržaji
Bankomat, servis za pranje i peglanje veša, konferencijska sala, salon lepote.

Sport i zabava
Hotel ima dva bazena za odrasle, dva bazena za decu, bilijar, stoni tenis, pikado, odbojku na plaži, mini fudbal, terene za tenis i squash u hotelu Labranda Club Paradisio.

Plaća se: sportovi na vodi, ronjenje, osvetljenje teniskih terena i oprema za tenis & squash, razne sportske aktivnosti u hotelu Labranda Club Paradisio i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
Spa & wellness centar izgrađen je u stilu tradicionalnog turskog kupatila. U okviru njega gostima su na raspolaganju dva relax bazena sa toplom vodom, parno kupatilo, sauna, zatvoreni bazen, fitness centar.

Plaća se: masaže, aromaterapija, tretmani lica i tela i ostalo van koncepta. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.