Jaz Grand Marsa

Marsa Alam, Egipat

Opis destinacije

Marsa Alam je jedno od novijih letovališta u Egiptu, smešteno na zapadnoj obali Crvenog mora. Nekada dobro čuvan i sakriven biser, danas je atraktivno i svima dostupno letovalište. Gosti ovde mogu uživati na prelepim peščanim plažama, tirkiznom moru i u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova. Sa podvodnim svetom kao iz bajke, prelepim luksuznim hotelskim kompleksima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Hotel se nalazi oko 65km od starog grada El Quseir, oko 213km od aerodroma u Hurgadi. 

Opšti podaci
Hotel u ponudi ima 396 smeštajnih jedinica raspoređenih u nekoliko dvospratnih zgrada. Gostima su na raspolaganju 3 restorana i 3 bara i nekoliko bazena. Preporučuje se ljubiteljima ronjenja i podvodnog sveta.

Za decu tu su bazen, dečiji klub, igralište. 

Plaža
Hotel ima svoju plažu sa postepenim ulazom u more. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela.

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 396 smeštajnih jeidnica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, sef, ketler, fen za kosu. 

Plaća se: telefon, room service, mini bar. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel u ponudi ima 3 restorana – The Space (glavni restoran), Zeit Zaitoun Mediterranean (mediteranska kuhinja) i Plateau (riblji specijaliteti, užine). Gostima su na raspolaganju barovi Marsa Club House, Aquesta Pool Bar i El Sala Pub.

Plaća se: a la carte restorani, sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta. 

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…). 

Ostali sadržaji
Prodavnice, limuzina, doktor, menjačnica, apoteka.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima tri bazena (jedan za decu), dnevnu animaciju, teren za tenis, stoni tenis, boćanje.

Plaća se: sportovi na vodi. 

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Plaća se: masaže, frizerski salon, svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.