Hotel LTI Mahdia Beach

Mahdia, Tunis

Opis destinacije

Tunis je država u Severnoj Africi sa istoimenim glavnim gradom. Granici se sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države je ogranicen Sredozemnim morem. Njen geografski položaj je jako povoljan, sa izlazom na Sredozemno more i sa ne tako velikom površinom pustinje. Tunis je vecinom planinska zemlja, sa ne baš raznovrsnom vegetacijom. Takođe, skoro da nema reka i jezera (ako se ne racunaju slana jezera-šotovi). Glavni grad Tunisa je Tunis, a ostali veci gredovi su Sfax, Kairouan, Monastir, Sousse, Jafa. Tunis ima oko 10 miliona stanovnika, oko 2 miliona živi u gradu Tunisu. Stanovništvo Tunisa cine oko 99% muslimana, ostalo su hrišcani. Kairouan je sveti grad za mnoge muslimane i mnogi muslimani suniti ga smatraju četvrtim najsvetijim gradom za Islam, posle Meke, Medine i Jerusalima i najsvetijim gradom Magreba.

Informacije

SMESTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Izdvajamo:
Veoma popularan porodičan hotel sa jednim od najvećih akva parkova u celom Tunisu. Ovaj hotel ima posebnu atmosferu i jedan je od onih u kojima se osećate kao kod kuće. Veliki broj bazena, od kojih jedan sa barom, velika bašta sa zelenilom, atraktivna kuhinja i odlična cenovna politika za decu (besplatan smeštaj dece i do 13 godina), ovaj hotel čine veoma popularnim među porodicama. O kvalitetu usluge govori i činjenica da je 2015. godine od Tripadvisora dobio nagradu “Certificat of Exellence“. 

Lokacija:
hotel LTI Mahdia Beach nalazi se u Mahdiji, direktno na sopstvenoj peščanoj plaži dužine 340 metara. Udaljen je oko 4,5 km od centra mesta, koje je istorijska prestonica dinastije Fatimid, medine u Mahdiji, njene marine i arheoloških nalazišta. Od aerodroma u Monastiru udaljen je 44 km, a od aerodroma u Tunisu 218 km. Stanica autobusa koji vodi do centra, je udaljena oko 50 metara od hotela.

Hotelska ponuda:
recepcija, bazeni ukupne površine 4000 m2 - veliki glavni spoljašnji bazen, po jedan dečiji i unutrašnji bazen, akva park zahvata površinu od 900 m2, ima desetak manjih tobogana za decu, gusarski brod, 6 velikih tobogana i bazen sa talasima, diskoteka koja radi 6 dana u nedelji, spoljašnji i unutrašnji teatar, prostorija sa igrama, glavni restoran i dva a la carte restorana, četiri bara (u lobiju otvoren 24 časa, snek bar, pool bar i bar u diskoteci), multifunkcionalni sportski teren i spa centar, dečiji klub površine 220 m2: igralište, kupatila prilagođena deci, mali stolovi i stolice, ormarići koji se zaključavaju, TV i DVD plejer, animacija za razna godišta. U glavnom restoranu su obezbeđeni uslovi za najmlađu decu (mikrotalasna, mleko, grejač bočica, baby monitor), visoke stolice i izuzetno atraktivan akva park, suncobrani, ležaljke, madraci i peškiri za plažu i bazen, Wi-Fi internet u lobiju i sobama, odbojka na plaži, mali fudbal, aerobik, gimnastika u bazenu, vaterpolo. Internet corner, čuvanje dece, diskoteka, sportovi na vodi, spa centar, masaže, hamam, ajuverda, manikir, pedikir, frizer, kozmetički tretmani, premium alkoholna pica su uz doplatu.

Sobe:
klima uređaj, SAT TV, telefon, frižider, sef (uz doplatu), Wi-Fi internet, kupatilo, fen, balkon ili terasa.

Ishrana: sve uključeno; doručak (06:00-10:00 h), kasni doručak (10:00-12:00 h), ručak (12:30-14:30 h), kafa i kolači (15:00-17:00 h), večera (18:30-21:00 h) i noćni snek (23:00-06:00 h) – sve u glavnom restoranu, po principu samoposluživanja. Večeru je moguće rezervisati i u dva a la carte restorana: međunarodnom i italijanskom. Piće se služi u četiri bara, od kojih je bar u lobiju otvoren 24 časa. Uključeno u cenu: kafa, čaj, gazirani i obični sokovi, voda, lokalna i uvozna alkoholna pića, kokteli, vino i pivo.

– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Zimovanje

2020 / 2021