Casa Mare Resort

Marsa Alam, Egipat

Opis destinacije

Marsa Alam je jedno od novijih letovališta u Egiptu, smešteno na zapadnoj obali Crvenog mora. Nekada dobro čuvan i sakriven biser, danas je atraktivno i svima dostupno letovalište. Gosti ovde mogu uživati na prelepim peščanim plažama, tirkiznom moru i u netaknutoj prirodi nacionalnih parkova. Sa podvodnim svetom kao iz bajke, prelepim luksuznim hotelskim kompleksima i istorijskim spomenicima u okolini, svima omogućava provod po želji i obećava da nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u mestu Marsa Alam, oko 15km od mesta Port Ghalib, oko 40km od centra mesta Marsa Alam i oko 230km od aerodroma u Hurgadi.

Opšti podaci
Hotel ima idealnu poziciju sa pogledom na veličanstveni zaliv i blizu najpopularnijih mesta za ronjenje na Crvenom moru. Obuhvata površinu od 56.000m² i u ponudi ima 399 smeštajnih jedinica raspoređenih u trospratnoj zgradi. Gostima je na raspolaganju nekoliko restorana i barova kao i razni sportski sadržaji.

Za decu tu su bazen, aqua park, mini klub i igralište.

Plaža
Hotel ima privatnu peščanu plažu sa besplatnom upotrebom ležaljki i suncobrana. Jedan manji deo je sa koralnim grebenom, koji privlači veliki broj zaljubljenika u podvodni svet, a veći deo je lepo uređena kupališna zona sa plitkom vodom.

Smeštaj
Hotel ima 399 smeštajnih jedinica sve imaju terasu/balkon, klima uređaj, telefon, sef, mini bar, SAT LCD TV, fen za kosu.

Superior room je veličine oko 55m2 i ima pogled na baštu, more ili bazen.
Deluxe room je veličine oko 60m2 i mogu imati pogled na more ili bazen.
Family room je veičine 95m2 i sastoji se od dve spavaće sobe, ima pogled na bazen ili delimičan pogled na more. 

Plaća se: Wi-Fi internet, room service, mini bar.

Hrana i piće
Usluga je All Inclusive – doručak, ručak, večeru (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su i užine u baru na plaži, domaća alkoholna i bezalkoholna pića. Hotel ima glavni i jedan a la cart restoran La Taverna i tri bara – Snacks Beach Bar, Pool Bar i VIP Lounge Bar. 

Plaća se: a’ la carte restoran, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sveže ceđeni sokovi i sve ostalo van koncepta.

Hotel ima pravo da promeni detalje usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
 Servis za pranje i sušenja veša, doktor, apoteka, sala za konferencije, limuzina.

Sport i zabava
Hotel ima dva bazena  za odrasle, jedan dečiji bazen i bazen sa aqua parkom za decu, odbojku na plaži, boćanje, fudbal, stoni tenis, pikado i ostale dnevne animacije i večernji program. Tokom zimske sezone greje se jedan bazen za odrasle i dečiji bazen (što je promenljivo u zavisnosti od vremenskih uslova i popunjenosti hotelskih kapaciteta). 

Plaća se: ronilački centar, sportovi na vodi, bilijar, jahanje konja, Wi-Fi internet i ostalo van koncepta.

Spa & wellness
U okviru Spa centra gosti mogu da koriste teretanu besplatno.

Plaća se: sauna, parno kupatilo, tursko kupatilo, jacuzzi, masaže i ostali tretmani.

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.