Blend Club Aqua Resort

Hurgada, Egipat

Opis destinacije

Hurgada je pravi biser egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru, sa razlogom poznatom kao „more sa sedam boja“. Brojni, novoizgrađeni hoteli koji oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim stilom života, prava su slika ovog letovališta. Hurgada je pravi mamac za one koji se profesionalno ili amaterski bave ronjenjem, a njegova idealna pozicija ostavlja mogućnost i drugih raznovrsnih izleta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija
Nalazi se u južnom delu Hurgade, oko 10km od centra i aerodroma.

Opšti podaci
Hotel je renoviran (bivši hotel Golden 5 Club) i otvoren u martu 2022. godine, sastoji se od 3 dvospratne glavne zgrade i u ponudi ima 400 smeštajnih jedinica. Deo je kompleksa Blend City. U sklopu kompleksa je jedan od najvećih aqua parkova u Hurgadi koji se prostire na površini od 26.015m2 (sa više od 36 tobogana), a gostima su pored raznih zabavno-sportskih sadržaja na raspolaganju i brojni restorani i barovi. 

Za decu tu su aqua park, bazen, animacija, igralište, diskoteka.

Plaža
Hotel ima svoju plažu sa postepenim ulazom u more. Upotreba suncobrana i ležaljki je besplatna za goste hotela. Do plaže koja se nalazi oko 700m od hotelske zgrade vozi besplatno šatl prevoz.

Smeštaj
Hotel u ponudi ima 400 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon/terasu, klima uređaj, SAT LCD TV, ketler, sef, fen za kosu.
Standardne sobe su veličine oko 40m2 i imaju pogled na baštu. 
Standardne sobe sa francuskim balkonom su veličine oko 30m2.
Porodične sobe su veličine oko 40m2 i imaju pogled na baštu ili bazen. 
Plaća se: room service, mini bar, telefon. 

Hrana i piće
Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). U konceptu su lokalna alkoholna bezalkoholna pića i užine. Hotel u ponudi ima glavni restoran Fenti, Beach Restaurant i Themed Restaurant (orijentalna kuhinja). Gostima su na raspolaganju i barovi – Lobby Bar, Aqua Park Bar, Pool Bar, Shinx Chill Out i Beach Bar. 

Plaća se: sveže ceđeni sokovi, uvozna alkoholna i bezalkoholna pića i sve ostalo van koncepta.

Hotel zadržava pravo izmene detalja usluge u zavisnosti od sezone (vreme, sadržaj…).

Ostali sadržaji
Usluga pranja i peglanja veša, prodavnice, apoteka, doktor, menjačnica, parking, limuzina.

Sport i zabava
Hotel u ponudi ima dva bazena za odrasle, dečiji bazen, aqua park, boćanje, teren za fudbal, teren za tenis, odbojku na plaži, stoni tenis, aerobik, Wi-Fi internet (u zajedničkim prostorijama).

Plaća se: sportovi na vodi, bilijar.

Spa & wellness
Gosti mogu bez doplate da koriste teretanu. 

Plaća se: masaže i svi tretmani za negu lica i tela. 

Napomena
Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornosti.
– 50% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Sve cene su izražene u eurima, a plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu poslovne banke na dan uplate

1A

Organizator putovanja je turistička agencija 1A Travel, broj licence OTP 102/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije 1A Travel. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.