Dvorci Bavarske

Više destinacija, Nemačka

već od 319€

Opis destinacije

Od prelepog kraljevskog grada Vircburga u kojem se nalazilo sedište dinastije Vitelsbah, pa sve do malenog usnulog gradića Fusena, pruža se čuvena Romantična ruta Nemačke koja obuhvata najlepše predele Bavarske, a među tim najlepšim delovima, sasvim sigurno su njeni bajkoviti dvorci… Preko 60 srednjovekovnih dvoraca građenih u stilu zamkova (odbrambeni karakter), palata i letnjikovaca, nalazi se na pomenutom putu. Bila bi potrebna čitava večnost sve ih videti… No, mi smo za Vas izdvojili u ovom programu najlepše od najlepšeg što država Bavarska može ponuditi… Gotovo svi oni nastadoše po volji bavarskog kralja Ludviga II kojeg su zbog rasipništva i ekscentričnosti nazivali „ludi“. Tokom istorije se pokazalo i dokazalo da između ludosti i genijalnosti zaista stoji samo tanka crta… Čovek ima potrebu da uživa u lepim stvarima, a još ako i ima mogućnosti, onda što da ne! I tako nastadoše ti divni dvorci, satkani od snova i stihova, muzike Vagnera, proviđenja… Danas ljudi uživaju u pogledima ka tim snovima, trudeći se da dokuče za lepotom kojom dvorci zrače… Očekuju Vas sjajne priče o snovima, šetanje kaldrmom sećanja, uživanje u gastronomiji Bavarske, i još mnogo toga… Pridružite nam se u potrazi za snovima…

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Autobus
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
CENA PAKET ARANŽMANA IZRAŽENA U € PO OSOBI
POLASCIHotel ACHAT




06. junPROMO !!! 319 €339€
18. julPROMO !!! 319 €339€
08. avgustPROMO !!! 319 €339€
12. septembarPROMO !!! 319 €339€
17. oktobarPROMO !!! 319 €339€
*Doplata za 1/1 sobu 80 €
BROJ SOBA PO PROMO CENI JE OGRANIČEN!!!!

ARANŽMAN OBUHVATA: Vanlinijski prevoz autobusom (visokopodni ili dabldeker, audio, video opremljenosti, prosečne udobnosti, bez obuhvaćenih usluga pića, hrane i dr. tokom putovanja) na relaciji prema programu putovanja, 2 noćenja  sa doručkom u isključivo dvokrevetnim sobama, dvokrevetne sobe sa pomoćnim ležajem se rade ISKLJUČIVO NA UPIT 
(u zavisnosti od raspoloživosti kapaciteta) u hotelu, ulaznice za dvorce (Herenkimze, Nimferburg, Nojšvanštajn i Linderhof), usluge vodiča za vreme trajanja aranžmana. 

ARANŽMAN NE OBUHVATA: Međunarodno putno osiguranje , fakultativne izlete (u organizaciji ino partnera) kao i  potrebne ulaznice za kulturno istorijske spomenike, brodsku kartu povratnu do Herreninsela oko 12 € (i plaća se vodicu  na licu mesta), individualne troškove i ostale nepomenute troškove. 

POPUSTI I DOPLATE: Rezervacija 1/1 soba je moguća isključivo NA UPIT. Deca po programu specijal ne ostvaruju popust. Po ovom programu ne postoji mogućnost umanjenja za sopstveni prevoz. 
VAŽNO: Turistička putovanja, s obzirom na još uvek postoj
Achat Hotel smešten u mirnom delu grada, južnom delu Minhena. Do grada se stiže autobusom ili metroom (metro stanica 200m, bus  stanica na oko 300 m udaljenosti). U hotelu se nalaze restoran i bar.Sobe su opremljene TWC-om, TV-om, fenom, sefom (uz doplatu ).  Doručak -švedski sto. https://achat-hotels.com/en/hotels/muenchen-sued 

1.DAN BEOGRAD - DVORAC HERENKIMZE 
Sastanak grupe u 16.15 h ( radi preuzimanja obezbeđene peronske karte) na glavnoj beogradskoj autobuskoj stanici „BAS“,  sa predviđenih perona. Ulaz na predviđene perone je iz Karađorđeve ulice ( preko puta hotela Prezident ). Predviđeno  vreme polaska u 17.00 h. Vožnja autobusom kroz Srbiju, Mađarsku i Austriju sa kraćim zadržavanjima radi odmora. Noćna  vožnja. 

2.DAN DVORAC HERENKIMZE - MINHEN 
Dolazak na jezero Kimze - „bavarsko more“, gde se ukrcavamo na brodić u mestu Prien i nakon kraće vožnje stižemo do  Herenkimze-a. Obilazak kraljevskog dvorca – izgrađenom po ugledu na Versaj u čast francuskog kralja Luja XIV, poznatog  i kao “kralj sunca”. Nakon razgledanja dvorca sa velikom dvoranom ogledala i vrta, povratak brodićem i nastavak vožnje  prema Minhenu. Smeštaj u hotel i ostatak dana slobodan za individualne aktivnosti. Noćenje. 

3.DAN MINHEN – DVORAC NIMFENBURG 
Nakon doručka, odlazak na panoramsko razgledanje bavarske prestonice: dvorac Nimfenburg - nekadašnja letnja  rezidencija bavarskih vladara, Kuning plac – Hofgarten – Princ regent štrase – Ludvig štrase - Maksimilianeum - obala  reke Isar – Marien plac - Rathaus – Residens - katedrala Frauenkirhe. Ostatak popodneva slobodan za individualna  razgledanja i šoping u glavnoj trgovačkoj ulicic Kaufringerstrasse, a mi Vam predlažemo da posetite jednu od najstarijih i  i najpoznatijih galerija Pinakotheka sa preko 800 umetničkih dela. Noćenje. 

4.DAN MINHEN - ŠVANGAU - GRASVANG - GARMIŠ-PARTENKIRHEN  
Nakon doručka odjava iz hotela i obilazak najlepših bavarskih dvoraca: Nojšvanštajn – kreacija lucidnog kralja Ludwiga II  i Diznijeva inspiracija za bajku o »Uspavanoj Lepotici« - Hohenšvangau (bez ulaska u dvorac) koji je izgradio kralj  Maximillian II, otac Ludwiga II - Linderhof u Grasvangu – najmanji i jedini završen dvorac za kratkotrajnog života Ludwiga  II. Čarobni svet Linderhofa uključuje dvoranu ogledala, mavarske paviljone, terase i vodopade jednog od najpoznatijih  vrtova 19. veka, Venerinu pećinu i fontanu. Nakon obilaska dvoraca, poseta šarmantnom Garmisch-Partenkirhenu, kraća  šetnja gradom i slobodno vreme za osveženje i fotografisanje do polaska za Srbiju (oko 18.00 časova). Noćna vožnja preko Austrije i Mađarske... 

5.DAN BEOGRAD 
Dolazak u Beograd na mesto polaska u jutarnjim satima, u zavisnosti od uslova na putu i graničnim prelazima). Kraj  putovanja. 
- Plaćanje je isključivo u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS, na dan uplate.  
-  40% po osobi prilikom rezervacije a preostali iznos do pune cene aranžmana gotovinski,
-  platnim karticama, a najkasnije 21 dan pre početka aranžmana
-  čekovima građana, bez  uvećanja cene aranžmana  

ARG

Organizator putovanja je turistička agencija Argus Tours, broj licence OTP 89/2021 kategorija licence A. Uz ovaj program važe Opšti uslovi putovanja turističke agencije Argus Tours. OUP

Egipat

Provedite odmor na fenomenalnim plažama

Evropski gradovi

Upoznajte Evropu sa nama

NAPOMENA : Sajt je informativnog karaktera. Iako nastojimo da ga redovno ažuriramo, postoji mogućnost različitih informacija od trenutno važećih. Molimo Vas da sve informacije proverite direktno u agenciji putem telefona, e-mail-a ili lično. Hvala na razumevanju.